Alla gulvita supportrar är varmt välkomna att följa med på våra bussresor till bortamatcher!

Anmälan till respektive resa kommer att öppna senast 3 veckor före respektive avresa. 14 dagar före avresa höjs priset med ca 15%. 7 dagar före avresa så höjs priset ytterligare med ca 15%. Motsvarande summa kommer även läggas på priset för icke-medlem.

Vi tror att detta är ett mer effektivt sätt att få in tillräckligt med anmälningar i tid än att gå ut med ett sista anmälningsdatum som tidigare, vilket inte alltid har fungerat så bra. Kring flertalet resor har det tidigare varit en osäkerhet veckan före avresa, vilket ställer till det för resegruppen som planerar resan samt för bussbolaget, som har varit väldigt generösa mot oss men som egentligen behöver veta senast en vecka i förväg om en resa skall bli av eller ej.

Skulle någon inte alls ha möjlighet att betala resa eller medlemsavgift med bankkort eller Paypal, så hör av er så löser vi detta. Maila resor@ywp.se eller kontakta Patrik Löksa på 073-1594647

Skulle en resa mot förmodan bli inställd återbetalas pengarna till era bankkort (minus en adm.avgift på ett par procent, vanligen 10-20kr,) eller så löser vi återbetalningen genom någon annan överenskommelse, t.ex. genom att man får summan innestående till nästa resa man vill vara med på.

Du kan alltid lösa medlemskap som en tilläggsprodukt vid köpet i samband med din anmälan till en bussresa om du inte redan gjort det, och då köpa resan till medlemspris direkt.

Anmälan sker nedanför.

Anmäl dig enkelt till våra bussresor genom att klicka på den resan som du vill anmäla dig till!

Resorna ser ut enligt följande:


Åtvidaberg – FFF

 MENU